lördag 29 januari 2011

Nähä...

Tänkte jag skulle lägga upp nya bilder på mina senast gjorda kort nu men det blir det inget av tydligen. Pojkvännen har med sig kameran till Kina så tidigast om 10 dagar kan jag lägga upp nytt, trist :( Men ni vet att det är på väg i alla fall, den som väntar på något gott...

måndag 10 januari 2011

Ops...

En snäll kompis till mig informerade mig om att det stod lite fel i min profil text. Hade skrivit att jag kunde nås på heli_2581@otmail.com ska ju såklart vara heli_2581@hotmail.com så har ni försökt nå mig på den adressen så kan ni ju testa den nya rätta istället :)

Lite flera kort

Här är lite nytillskott som jag gjort detta året :)










Tavlor

Några av de tavlor jag gjort. Halv abstrakta tavlor är det jag fixar att göra, har testa att måla motiv tavlor men blir inte alls bra tyvärr, hade väldigt gärna kunnat göra det dock :)



måndag 3 januari 2011

De första korten 2011 :)

I söndags var det äntligen dags för att göra lite nya kort, som jag längtat :) Använde mig bara av nytt material, riktigt kul!











lördag 1 januari 2011

Tavla

Fick i uppdrag av min bros flickvän att göra en tavla som hon ville ge honom i 2 års present. Har målat lite tavlor innan som blivit helt ok men denna gången fick jag inte riktigt till det så fick tänka lite "outside the box" så slutresultatet blev en tavla gjord med papper och fejk kristaller man kunde klistra på. Den blev en hit hos min bror och hans flickvän som tur va :)

Väskor

Fick för ett tag sedan för mig att försöka göra väskor efter att ha fått inspiration från panduro katalogen. Man kunde skriva ut mallen och hur man gör från deras hemsida så det gjorde jag och resultatet visas nedan :)




Så här blev insida, tog sjukt lång tid att sätta fast kedjan och va rätt svårt men fick till det till slut